Ik zal me even voorstellen:
Mijn naam is Hayco en heb samen met mijn vrouw Esther een catering bedrijf genaamd bbqvoorfun low and slow. Wij verzorgen een BBQ tapas catering op locatie voor verschillende gelegenheden zoals bv: bedrijfsfeesten, bijzondere verjaardagen, bruiloften ect.
Wat ik graag doe in mijn vrije tijd: BBQen met familie en vrienden, fotograferen, klussen in huis en natuurlijk bezig zijn met ons bedrijf : BBQ voor fun en nu onze nieuwe uitdaging voor het jaar 2024 Spices to the next level – Spices&fun waar wij een workshop gaan geven.
Kruiden en specerijen hebben mij altijd al gefascineerd en ben mij daar meer in gaan verdiepen. Wat smaken doen en wat gebeurt er met een smaak als er minder zout in zit….kunnen we dan nog steeds voor een smaakexplosie zorgen?….. jazeker kan dat en ik gebruik dit natuurlijk dagelijks in de keuken en vooral ook in de catering.
Wij krijgen vanuit de cateringen vaak te horen hoe wij aan zoveel smaak komen in onze gerechten…tja dan moet ik zeggen met heel veel losse kruiden en specerijen van goede kwaliteit en weinig tot geen zout en geen E-nummers…lekker puur
Waarom Spices to the next level……ik heb de kruiden zo weten samen te stellen dat het een andere dynamiek geeft. Een mooi bijkomend voordeel is dat er minder zout in zit en bij sommige kruidenmixen zelfs helemaal geen zout. Als je dit eenmaal geproefd hebt dan wil je niet meer anders.
Ook zijn onze kruidenmixen door elkaar te gebruiken om lekker te experimenteren ….je zult versteld staan van de smaken

